Werkwijze

Samen met de klant wordt geïnventariseerd wat de wensen zijn. Wanneer die duidelijk zijn wordt in de voorraad gekeken of er een geschikt product aanwezig is. In de basis leveren wij de kraan, geladen op de auto. Echter kunnen aanpassing van de overspanning, transport, inleggen van de kraan en leveren van kraanvoeding, kraanbaan en radiografische bediening door Droogendijk Techniek BV verzorgd worden.

Aanpassen van de overspanning
Het inkorten of verlengen van een gebruikte kraan gebeurt regelmatig. Indien gewenst kunnen wij dit voor u vakkundig laten uitvoeren en dit proces coördineren.
Het inkorten of verlengen laten we uitvoeren door een constructiebedrijf dat deze werkzaamheden regelmatig voor ons uitvoert. Dit bedrijf is gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090 executie klasse twee. Het personeel is in bezit van lasserskwalificatie volgens NEN-EN 9606. Doordat het aanpassen op een vakkundige manier gebeurt en voldoet aan de daarvoor geldende eisen ontstaan er geen problemen bij een (her)keuring van de kraan.

Transport en inleggen
Indien gewenst kunnen wij het transport voor u organiseren. We werken al vele jaren nauw samen met een lokaal transportbedrijf. Deze firma is gespecialiseerd in het vervoeren van grote machines, waaronder kranen. Dit bedrijf heeft een team van hooggekwalificeerde, gemotiveerde en bekwame medewerkers.
Wanneer u zelf niet de mogelijkheid heeft om de kraan op locatie te lossen, beschikt de firma over vrachtwagens die voorzien zijn van een autolaadkraan. Verder is het inleggen van de kranen op de kraanbaan een optie.

Installatie en inbedrijfstelling
Droogendijk Techniek BV is een handelsfirma. Wij verzorgen daarom niet de installatie, inbedrijfstelling en mogelijke keuring. Wel kunnen wij u adviseren welke EKH-gecertificeerde bedrijven in uw buurt deze werkzaamheden voor u uit zouden kunnen voeren.

Kraanvoeding
Om een kraan te laten functioneren moet voorzien worden in een (koker)sleepleiding langs de kraanbaan. Droogendijk Techniek verkoopt VAHLE (koker)sleepleiding in diverse uitvoeringen, zowel nieuw als gebruikt. Wij hebben dit standaard op voorraad, compleet incl. bevestigingsmateriaal en stroomafnemers.

Radiografische bediening
Standaard zijn de meeste kranen voorzien van een bedrade knoppenkast, tenzij anders is aangegeven. Optioneel kunnen wij een draadloze, radiografische bediening leveren van het kwaliteitsmerk Autec. Deze worden compleet geleverd inclusief zender-/ontvangerunit, holster, 2 batterijen en batterijlader.

Condities
Wij leveren onze producten onder de volgende condities (tenzij anders is afgesproken):
– Gecommuniceerde prijzen zijn nettoprijzen en excl. BTW
– Levering nadat volledige betaling is voldaan
– Conditie van de kranen zoals te zien op ons terrein in Beesd
– Op al onze offertes, opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunievoorwaarden. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

Scroll naar boven