OVER ONS

Opgericht in 1998

In- en verkoop van gebruikte kranen
Droogendijk Techniek BV houdt zich bezig met het inkopen en verkopen van gebruikte bovenloopkranen, portaalkranen, wand- en kolomkranen, takels, kraanbanen en sleepleiding. De handelsonderneming is in 1998 opgericht door Jan Droogendijk. In 2024 heeft zijn zoon, Edwin Droogendijk, de onderneming overgenomen. 

Mogelijkheden zijn:
• Inkoop en verkoop van kranen en takels
• Verkoop van en advisering in sleepleiding
• Uitvoeren van zoekopdrachten
• Opname in database
• Taxatie en verkoopbemiddeling

Projecten
Veel ervaring is opgedaan in het begeleiden van projecten om tunnels, treinstations, metrostations en dergelijke te realiseren. Wij zijn actief betrokken geweest bij ontgravingswerkzaamheden, aanbrengen van hijsmiddelen en andere aspecten om de bouw mogelijk te maken en kunnen in advisering en realisering een belangrijke rol spelen.

Duurzaamheid
Als het gaat om duurzaamheid en hergebruik, kunnen gebruikte kranen een uitstekende optie zijn. Door een gebruikte kraan aan te schaffen in plaats van een nieuwe kraan kunnen bedrijven kosten besparen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verkleinen.
Het hergebruik van hijskranen past perfect in de circulaire economie, waarin het maximaliseren van de levensduur van producten en het minimaliseren van afval centraal staan. De meeste kranen zijn gebouwd om tientallen jaren mee te gaan. Met het juiste onderhoud kunnen gebruikte kranen net zo effectief zijn als nieuwe kranen, terwijl het gebruik van grondstoffen beperkt wordt.

Donatie Stichting Steun 22q11
Door een kraan aan te schaffen bij Droogendijk Techniek BV, draagt u niet alleen bij aan het verbeteren van de efficiëntie van uw bedrijf, maar steunt u ook een goed doel. Bij aankoop van een gebruikte kraan doneren wij €25 aan Stichting Steun 22q11. Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van het leven van mensen met het 22q11.2 deletiesyndroom (genetische aandoening) en hun families door middel van ondersteuning, voorlichting en onderzoek. Door uw aankoop helpt u dus indirect mee aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van anderen!

Scroll naar boven